Sanski

Sanski on vuonna 2007 perustettu yritys. Eli käsinkehrääminen on ollut ammattini jo yli 10-vuotta. Valmistuin  2000 artesaaniksi ja olen käsityöalan moniammattilainen. Sanski on koira1.jpgerikoistunut perinteisiin käsityötaitoihin, kuten rukilla kehräämiseen, kasvivärjäykseen luonnon antimilla, käsin neulontaan ja kangaspuilla kutomiseen. Tällä hetkellä opiskelen eri kuitutietoutta niin kirjoista kuin käytännönkin kautta. pyrin siis huolehtimaan ammattitaidostani tälläkin tavalla.

Työpaja sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Saimaan rannalla, Etelä-Savossa, Puumalassa. Työpajan välittömästä läheisyydestä löytyy myös inspiraatio käsitöiden maailmaan – ja jopa raaka-aineita. Työpajani on kotini eikä täällä ole myymälää. Minua voit tulla tapaamaan eri tapahtumiin joista kerron Rukki ja Rautapadan Facebook-ryhmässä sekä verkkosivujen osiossa tapahtumat.

Perinteisiä käsityötyötaitoja siirtääkseen myös muille Sanski pitää säännöllisesti myös kehräyskursseja ja kasvivärjäyskursseja. Kysy lisää kursseista tai seuraa nettisivujemme tapahtumia! Ilmoitamme tapahtumistamme myös Facebook-ryhmässämme. Liity tykkääjien joukkoon ja kuulet meistä aina ensimmäisenä!

sanski (a) rukkijarautapata.com
Puh. 050 553 9698
Karkiantie 451
52200 Puumala (Finland)

Tai ota yhteyttä suoraan lomakkeella: