21.-22.11.2020 Kehräyskurssi Villitarha


Tapahtuman tiedot


Tervetuloa perinteiselle kehräyskurssille Loviisan Kuggomiin Villitarhan alpakkatilalle.

Kurssilla tutustumme niin kehräyskuituihin kun sen työvaiheisiin. Kurssin sisältö elää hieman kurssilaisten toiveiden mukaan. Opetus on yksilöllistä. Maksimissaan kurssille mahtuu 10 kurssilaista.

Tarkempi kuvaus:

Kehräyksen peruskurssilla la-su 21.-22.2020 klo 10-16 perehdymme tiiviisti erilaisiin lampaanvilloihin sekä kehräämisen kaikkien työvaiheiden perusteisiin. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua. Kaksipäiväisen kurssin jälkeen jokaisella kurssilaisella on kotiin vietäväksi itse kehrättyä lankaa. Mukaan ovat tervetulleita aloittelijat ja jo hieman kokeneemmat kehrääjät. Jokainen saa kurssilla henkilökohtaista opastusta oman tasonsa mukaan. Jos sinulla ei ole omaa rukkia, kerro siitä etukäteen, niin saat kurssin ajaksi opettajalta rukin lainaksi. Kurssilla opit uutta tietoa erilaisista kuiduista ja kurssilaisten toiveet sekä erityiset mielenkiinnon kohteet otetaan myös huomioon opetuksessa. Kurssin hinta sisältää kurssilla kehrättävät lampaanvillat. Kehrääminen kannattaa aloittaa lampaanvillan kehräämisellä. Sillä on myös paras opetella uusia tekniikoita. Kurssilla on mahdollisuus tutustua myös alpakan vilan kehräykseen. Muut myytävät villat, alpakan villat ja mohair  eivät sisälly kurssin hintaan. Tästä lisää kurssikirjeessä.

Kurssi pidetään Villitarhalla, Loviisan Kuggomissa. Jos sinulla ei ole autoa, niin Loviisaan pääsee bussilla ja muut yksityiskohdat on sovittavissa..

Kurssi järjestetään yhteistyösä Villitarhan kanssa. Opettajalla Sanski Matikaisella on yli 13-vuoden kokemus ammattikehrääjänä toimimisesta. Hänellä on takanaan niin teoriaopintoja kuin laaja-alaista käytännön kokemusta alalta. Hänen opastuksessaan kokenutkin kehrääjä oppii uutta ja saa taitoa kartuttavia vinkkejä

Ruokailu: Kannattaa kysyä villitarhalta lounasta tai  omat eväät. Kurssin alkajaiseksi  tarjoamme aamukahvin /teen.

Kotonan vuoksi kurssi ei löydy verkkokaupasta, mutta alla hinta ja perus käytäntöni kurssien maksuista. Lisätietoja saa alla olevista yhteystiedoista.

Peruutusehdot: Kurssille otetaan 10 (kymmenen) ensimmäistä varausmaksun maksanutta. Kurssin varasumaksu on 50€ (sis alv 24%) tätä summaa ei palauteta.
Kurssin osallistuminen tulee varmistaa viimeistään 14 vrk ennen kurssia (Viim. 2.10.2020) Kurssin loppusumman ja mahdollisen majoituksen voi maksaa kurssipaikalla kortilla tai käteisellä.
Varausmaksu maksetaan Rukki ja Rautapadan verkkokaupassa tai Sanskilta pyydettävällä laskulla.
Kurssille osallistujille lähetämme vielä kurssikirjeen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
Kurssin ajankohta: la-su 21.-22.11.2020 klo 10.00-16.00
Kurssin hinta: 140 € sis. alv 24%

Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta rahat palautetaan lyhentämättöminä.
Ilmoittautumiset: 0505539698/Sanski sanski@rukkijarautapata.com

Majoitus ja ruokaasioita voi tiedustella info (@)villitarha.fi

Kurssille perustetaan oma facebook tapahtuma: