Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Sanskin (jäljempänä Palvelun tarjoaja) ylläpitämään Rukki & Rautapata -verkkokauppapalvelun (jäljempänä Palvelu) käyttöön ja Palvelun kautta tehtyihin tilauksiin.

Palveluntarjoajan yhteystiedot:
Sanski puh. 050 553 9698, Y-tunnus: 2085193-7
sanski(a)rukkijarautapata.com

Ostaessaan tuotteita Palvelusta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Nämä sopimusehdot eivät rajoita kuluttajien kuluttajasuojalakiin perustuvia oikeuksia.

Tilaamien verkkokaupasta

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Paveluntarjoajan välille syntyy, kun Palveluntarjoaja on lähettänyt sähköpostilla tai tekstiviestillä tilausvahvistksen Rukki & Rautapata -verkkokauppapalvelun (http://www.rukkijarautapata.com) kautta tehdystä tilauksesta.

Tilaaminen palvelusta ei vaadi rekisteröitymistä.

Alle 15-vuotiaat eivät voi tilata tuotteita ilman huoltajan suostumusta. Varaamme mahdollisuuden ola myymättä tuotteita alle 18-vuotiaille.

Tuotteen toimitusaika on normaalisti 2-14 arkipäivää. Tuotteen tilapäisesti loppuessa sitä ei korvata toisella tuotteella eikä toimiteta jälkihyvityksellä.

Tuotteen hinta on palvelussa tilaushetkellä oleva hinta. Tuotteen hintaan lisätään valitun toimitustavan mukaiset postikulut.

Karvojen kehräyttäminen tilaustyönä

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Palveluntarjoajan välille syntyy, kun asiakas on lähettänyt karvat Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja ei vastaa huonosti merkityistä, rikkoutuneista tai kadonneista lähetyksistä. Tilaustyötä varten asiakkaan tulee täyttää tilaustyön asiakaslomake (linkki pdf-tiedostoon).

Toimituskulut

Laskun loppusummaan lisätään kiinteä toimituskulu.

Lähetystavat: Posti ja Matkahuolto. Toimituskukulut kuljettajan hinnaston mukaisesti:
Posti: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/apu-ja-tuki/hinnat.html
Matkahuolto: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/apu-ja-tuki/hinnat.html

Tuotteita noudettaessa toimituskulua ei lisätä tilaukselle.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Maksu noudettaessa:

Noudettaessa maksu tapahtuu käteisellä.

Vastuu viivästyksistä ja virheistä

Palveluntarjoajan vastuuseen kuluttajakaupassa sovelletaan kuluttajasuojalain säädöksiä.

Palvelutarjoaja ei ole vastuussa tuotteen virheen tai viivästyksen aiheuttamista välittömistä vahingoista.

Palvelu ja Palvelussa oleva tietoaineisto

Rukki & Rautapata verkkokaupan materiaalia (teksti, kuvat, hintatiedot yms.) ei saa kopioida ilman Palveluntarjoajan lupaa. Materiaali on tarkoitettu ainoastaan tuotteisiin tutustumiseen ja ostopäätöksen tekemiseen. Tietoja ei ilman Paveluntarjoajan lupaa saa kerätä verkkopalvelussa tai muissa palveluissa käytettäväksi.

Palvelu saattaa sisältää linkkejä sivuille, joita Palveluntarjoaja ei ylläpidä. Palveluntarjoaja ei vastaa tällaisten sivujen sisällöstä.

Palveluun saa tehdä linkkejä muualle kuin pääsivulle vain Palveluntarjoajan etukäteisellä suostumuksella.

Sopimusehdot

Asiakkaan tekemiin tilauksiin sovelletaan näitä sopimusehtoja. Palveluntarjoaja kehottaa asiakasta tilauksen tekemisen yhteydessä tulostamaan nämä ehdot tai kopoimaan ehdot omalle tietokoneelleen.

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muutaa toimitusehtojaan.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja langat vyötteissään. Tuotteen pitää olla myyntikuntoinen. Myös paketin noutamattajättäminen katsotaan tilauksen peruuttamiseksi.

Tarvittaessa kysymyksiin vastaa Sanski
sanski(a)rukkijaraitapata.com
puh. 050 553 9698

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Palveluntarjoaja vastaa asiakkaan tietojen luottamuksellisesta käsittelystä. Asiakkaan tietoja ei kerätä rekisteriin muuta kuin tilauksen käsittelemisen edellyttämässä määrin ja ajan.